Home                                        Chatbox                               datinggala.com
*

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Gezondheidszorg, invaliditeit, psychiatrie / Re: Ik droomde iets
« Laatste bericht by TranLauril Gepost op 18 april 2019, 12:58:47 »
Hindi mo alam kung magkano ang maaari mong tulungan akong makuha ang impormasyong ito, dahil nais kong ma-access ang maraming impormasyon, hindi ko alam kung paano tutulungan ako?
2
Ang site na ito ay itinuturing na lubos na kaalaman, ngunit nais kong malaman kung ang data na ito ay tinanggal at kung bakit.
3
onder de loep / Re: Codex Alimentarius
« Laatste bericht by Lietje Gepost op 18 maart 2018, 16:32:01 »
Hi!  O0

Ik weet dat dit al een ouder berichtje is maar ik ga even vertellen dat er altijd een kern waarheid in artikelen ziet. Kwestie van axioma's. Elke concurrentie werpt tegenberichten op. De kunst is veel te lezen en de gelijkenissen te vinden en de niet-gelijkenissen te analyseren.

Een tijd lang heb ik veel over voedsel gelezen en ik weet dat zelfs wetenschappers betaald worden dergelijke producten goed te keuren. Wanneer een product toch dreigt weg te vallen, krijgen ze gewoon een nieuw label. Op het moment heb ik linken niet bij de hand maar ik heb er een aantal verzameld. Voornamelijk wetenschappelijke onderzoeken maar ook wél complottheorieën. Wat is een complottheorie? Alles wat indruist tegen het acceptabele. Het is heel makkelijk daar een label op te hangen en af te doen als een leugen maar zelfs in een leugen zit een kern van waarheid.

Ga voorzichtig om met berichten op media, zij laten zien wat we mogen zien en beslissen voor ons, wat de wereld is. Zij werpen toe wat 'goed' en aanvaardbaar is (conditionering).

Wees kritisch. 
4
Hallo

In de collectieve schuldenregeling was er een bedrag aan achterstallige alimentatiegelden opgenomen, daarnaast waren er nog de lopende alimentatiegelden. De schuldbemiddelaar volgde het vonnis niet en betaalde 50 euro ipv 150 euro.
Na 8 jaar collectieve schuldenregeling kwam er een kwijtschelding omdat de schuldbemiddelaar geen minnelijke maar ook geen gerechtelijke aanzuivering voorstelde. De alimentatiegelden opgenomen in de collectieve konden niet kwijtgescholden worden. De alimentatiegelden die de schuldbemiddelaar niet betaalde zoals voorzien in het vonnis, verjaren die schulden periodiek na 5 jaar of blijven die schulden ook bestaan.

Tips naar een goede pro deo advocaat zijn steeds welkom, het blijkt nogal een moeilijke materie te zijn.
6
Vierde wereld actualiteit / Ik ben transfinancieel !
« Laatste bericht by Twan Gepost op 31 augustus 2017, 23:49:44 »
Eindelijk ben ik erachter gekomen hoe het in elkaar zit. Ik ben eigenlijk gewoon een rijke mens die in het verkeerde lichaam is geboren van een arme luis. Tijd dat we als transfinancielen ook onze rechten gaan opeisen !

7
Werkloosheid, RVA, VDAB, vakbond ... / solicitatie tip !
« Laatste bericht by Twan Gepost op 30 augustus 2017, 23:35:26 »
Met hun belachelijke vragen altijd !8
Vierde wereld actualiteit / stedelijke emissie maatregelen doodsteek voor mobiliteit van de armsten
« Laatste bericht by Twan Gepost op 2 februari 2017, 23:47:07 »
Dat ook wagens uit de stadskern worden geweerd die op lpg werden omgebouwd en die dus "NIKS" co2 uitstoten toont duidelijk aan dat het onze overheid totaal niet te doen is om die emissie. Maar wel over het treffen van de mobiliteit van de armsten en ook om het dienen vd belangen van de autoindustie ... door de mensen te "verplichten" om om de 7 jaar een nieuwe auto te kopen.

Wij hebben geen overheid die onze belangen dient. Onze overheid dient volledig de belangen van de multinationals.

9
Armoede internationaal v / Ralph McTell Streets of London
« Laatste bericht by Twan Gepost op 17 januari 2017, 17:02:54 »
10
Armoede internationaal v / 200 e boete voor eten uit vuilbak
« Laatste bericht by Twan Gepost op 16 januari 2017, 00:58:01 »
"MÜNCHEN - Een 82-jarige man is in Beieren tot 200 euro boete veroordeeld omdat hij in de vuilcontainer van een supermarkt naar eten zocht. Duitse media meldden vrijdag dat de rechter de aanklagers volgden in hun strafeis wegens huisvredebreuk, omdat de bejaarde vaker voor overlast heeft gezorgd."

2 keer per eeuw worden de moffen knettergek ...

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27426899/__Boete_voor_eten_uit_vuilnisbak__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook&apw_campaign=96e29a50bd5de14fa0f34677e322bfc0
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 
leden
Stats
 • Totaal aantal berichten: 23707
 • Totaal aantal topics: 2658
 • Online Today: 5
 • Online Ever: 204
 • ( 3 augustus 2012, 12:31:26)
Gebruikers Online
Users: 0
Guests: 7
Total: 7
 
© Het Vierde Wereld Syndicaat