Home                                        Chatbox                               vwsdating.com
*

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
2
Vierde wereld actualiteit / Ik ben transfinancieel !
« Laatste bericht by Twan Gepost op 31 augustus 2017, 23:49:44 »
Eindelijk ben ik erachter gekomen hoe het in elkaar zit. Ik ben eigenlijk gewoon een rijke mens die in het verkeerde lichaam is geboren van een arme luis. Tijd dat we als transfinancielen ook onze rechten gaan opeisen !

3
Werkloosheid, RVA, VDAB, vakbond ... / solicitatie tip !
« Laatste bericht by Twan Gepost op 30 augustus 2017, 23:35:26 »
Met hun belachelijke vragen altijd !4
Vierde wereld actualiteit / stedelijke emissie maatregelen doodsteek voor mobiliteit van de armsten
« Laatste bericht by Twan Gepost op 2 februari 2017, 23:47:07 »
Dat ook wagens uit de stadskern worden geweerd die op lpg werden omgebouwd en die dus "NIKS" co2 uitstoten toont duidelijk aan dat het onze overheid totaal niet te doen is om die emissie. Maar wel over het treffen van de mobiliteit van de armsten en ook om het dienen vd belangen van de autoindustie ... door de mensen te "verplichten" om om de 7 jaar een nieuwe auto te kopen.

Wij hebben geen overheid die onze belangen dient. Onze overheid dient volledig de belangen van de multinationals.

5
Armoede internationaal v / Ralph McTell Streets of London
« Laatste bericht by Twan Gepost op 17 januari 2017, 17:02:54 »
6
Armoede internationaal v / 200 e boete voor eten uit vuilbak
« Laatste bericht by Twan Gepost op 16 januari 2017, 00:58:01 »
"MÜNCHEN - Een 82-jarige man is in Beieren tot 200 euro boete veroordeeld omdat hij in de vuilcontainer van een supermarkt naar eten zocht. Duitse media meldden vrijdag dat de rechter de aanklagers volgden in hun strafeis wegens huisvredebreuk, omdat de bejaarde vaker voor overlast heeft gezorgd."

2 keer per eeuw worden de moffen knettergek ...

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27426899/__Boete_voor_eten_uit_vuilnisbak__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook&apw_campaign=96e29a50bd5de14fa0f34677e322bfc0
8
Dr Ben Carson is ervaringsdeskundige in de armoede"Dr. Ben Carson will testify at Thursday’s hearing before the Senate Committee on Banking, Housing, and Urban Affairs on his nomination to become Secretary of Housing and Urban Development that growing up poor in Detroit gave him a unique understanding of the job for which he is being considered.

“Ben Carson has a brilliant mind and is passionate about strengthening communities and families within those communities. We have talked at length about my urban renewal agenda and our message of economic revival, very much including our inner cities,” President-elect Trump said in a statement released early Thursday morning by the Trump Transition Team about the man he has nominated to run Housing and Urban Development.

“Ben shares my optimism about the future of our country and is part of ensuring that this is a Presidency representing all Americans. He is a tough competitor and never gives up,” Trump said.

“Dr. Carson will be on the front lines of implementing President-elect Trump’s Plan for Urban Renewal,” the statement said, adding:"

http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/12/dr-ben-carson-testify-growing-poverty-hud-confirmation-hearings/?utm_source=facebook&utm_medium=social
9
Huisvesting, dakloosheid, domicilie, referentieadres v / tijdelijk onderkomen in caravan
« Laatste bericht by Twan Gepost op 13 januari 2017, 02:47:23 »


Ik heb hier een dubbel gevoel bij. Veel ocmw's doen dan liever in het geheel niks. En is dat dan beter ? Dus toch een pluim voor dit ocmw.
10
Dag Bartnan - welkom op het forum

vijgen na pasen wellicht maar ik denk dat je je in dat vakantie-appartement had moeten inschrijven van bij het begin zoals je dat normaal gezien doet. je wist toch niet dat de eigenaar er gedomicilieerd was ? Dus dat zou normaal geweest zijn.

En heb ik het nou goed begrepen dat je datzelfde appartement gekraakt hebt ? Of gaat het om een andere woonst ?

Het klopt inderdaad dat je geen huurcontract nodig hebt om ergens ingeschreven te kunnen worden. Hoofdverblijfplaats is idd zoals je zegt op een feitelijke situatie gebaseerd.

Dat maakt dat je ook geen recht hebt op een referentieadres want daarvoor moet je dan weer feitelijk dakloos of nomade zijn. De gemeente of het ocmw moet jouw inderdaad geen referentieadres geven ( als je een verblijfplaats hebt of nog ergens anders ingeschreven bent ) maar de gemeente moet je wel inschrijven daar waar je effectief verblijft. Verblijf je daar "onterecht", zonder recht of titel dan is het aan degene die je dat verwijt om je via het vredegerecht te laten uitdrijven.

Maar als je niet ingeschreven bent dan kan men je wel zo buiten schoppen. Je situatie is me niet zo duidelijk om accuraat te kunnen antwoorden.

aah ja en als je op het ocmw iets gaat vragen (leefloon, referentieadres bvb ) dan moet men je aanvraag wel officieel laten indienen. en je een ontvangstbewijs geven. Ook als je aanvraag onterecht zou zijn. Das dan aan de ocmw raad om te beslissen en je mede te delen of je vraag al dan niet ontvankelijk is.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 
leden
Stats
 • Totaal aantal berichten: 23703
 • Totaal aantal topics: 2657
 • Online Today: 1
 • Online Ever: 204
 • ( 3 augustus 2012, 12:31:26)
Gebruikers Online
Users: 0
Guests: 1
Total: 1
 
© Het Vierde Wereld Syndicaat